• Ruim assortiment
  • Extra korting voor zakelijke klanten
  • Prijzen incl. BTW
  • Afhalen en bezorgen
Keurmerk Webbshop
iDeal

 

Naar ons aanbod Mail ons

VD Draad

In de webshop van Mulder Bouwmateriaal kunt u vele elektra, zoals als een VD draad en toebehoren, zoals een elektriciteitsbuis, bestellen. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring, waardoor onze deskundige medewerkers zowel de hobbyist als de professional van dienst kunnen zijn. Door een grote en gevarieerde voorraad aan A-kwaliteit producten,  kunnen wij uw bestelling al binnen één dag kunnen bezorgen. Dankzij onze samenwerkingen met grote bouwimporteurs, koopt u uw elektra en toebehoren in de webshop tegen scherpe prijzen. Dat is de service die u kunt verwachten bij een speciaalzaak als Mulder Bouwmateriaal.

VD draad en andere elektra toebehoren, zoals een elektriciteitsbuis, bestelt u in de webshop

VD draad, de afkorting van vinyldraad, is bij Mulder Bouwmateriaal verkrijgbaar in verschillende typen en lengtes. Zo vindt iedere klusser passende elektra in onze webshop. De draden hebben een massieve koperen kern en de isolatie bestaat doorgaans uit vinyl. Iedere draad heeft zijn eigen kenmerken en aan de hand van de kleur van de elektriciteitsdraad weet u welke soort draad het betreft:

  • Geel/groene VD draad: aardingsdraad welke verbonden is met aardingspin- of slus. Zorgt voor de ontlading en afvoer van spanning.
  • Bruine VD draad: fasedraad die zorgt voor de aanvoer van stroom.
  • Blauwe VD draad: nuldraad welke zorgt voor de afvoer van stroom.
  • Zwarte VD draad: schakeldraad die het verlengde vormt van de aardingsdraad welke verbindingen maakt.

Naast vinyldraad vindt u in onze webshop andere benodigdheden om elektra aan te leggen, zoals een elektriciteitsbuis in diverse maten, grondkabels of een wandcontact. De materialen voor uw grote of kleine project bestelt u slechts in één winkel.

Webshop voor elektra, maar ook voor andere bouwmaterialen

Mulder Bouwmateriaal is meer dan slechts een webshop voor elektra en bijbehorende producten. Wij bieden namelijk allerlei soorten bouwmaterialen aan. Zo vindt u bij ons onder andere:

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden uit ons assortiment.

Een bestelling plaatsen was nog nooit zo gemakkelijk

Wanneer u uw elektra of toebehoren, zoals een elektriciteitsbuis, heeft gevonden, plaatst u gemakkelijk een bestelling in de webshop van Mulder Bouwmateriaal. Binnen enkele stappen is uw order voltooid. Wij zorgen voor een correcte én snelle levering, want dat is wat u van ons kunt verwachten. Ons assortiment is gevarieerd, dus het kan altijd voorkomen dat u vragen heeft of meer informatie wenst over een specifiek product. Hiervoor belt u naar 085 - 0220160. )nze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren