• Ruim assortiment
  • Extra korting voor zakelijke klanten
  • Prijzen incl. BTW
  • Afhalen en bezorgen
Keurmerk Webbshop
iDeal

Naar ons aanbod

VD draad kopen

Grote hoeveelheden VD draad voor een mooie prijs komt u kopen bij Mulder Bouwmateriaal. Dit type draad wordt bij vrijwel ieder bouwproject waar elektra een belangrijke rol speelt gebruikt. Iedere VD draad bestaat uit een koperen kern en een gekleurde vinyl coating. De kleur van deze coating is belangrijk en bepaalt welk soort VD draad u moet kopen. Kijk voor de opties op de webshop en vergeet ook niet alle aanvullende materialen voor het aanleggen van de elektra te bestellen.

VD draad kopen: wat veroorzaakt het verschil in prijs?

Of u nu op onze website, of elders kijkt, het zal u opvallen dat VD draad een andere prijs kan hebben, ook al is de lengte hetzelfde. Hoe kan dat eigenlijk? Het is de dikte die het maximale wattage bepaalt dat op de draad aangesloten kan worden. Deze dikte bepaalt de prijs van een VD draad. Let bij het kopen van VD draad daarom goed op het wattage dat u nodig heeft.

Let op de kleuren bij het vervangen van bedrading!

Wat niet iedereen weet, maar wat wel erg belangrijk is, is dat de kleuren van VD draad niet altijd hetzelfde zijn geweest. Tegenwoordig kunt u VD draad kopen in de kleuren zwart, bruin, blauw en groen/geel. De kleurcodering van bedrading is in 1970 aangepast, en daar zit het aandachtspunt. Zo was de bruine fase-draad voor deze periode groen, en was de huidige groen/gele installatiedraad grijs gekleurd. Dus gaat u bijvoorbeeld de bedrading in een oudere woning vervangen? Neem dan het zekere voor het onzekere en bel Mulder Bouwmateriaal via 085 - 0220160. Dan weet u zeker dat u de juiste bedrading in huis haalt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren