Knauf Acoustifit

Duurzaam wonen begint met goede isolatie. Knauf Acoustifit is een glaswol isolatieplaat die niet alleen comfort biedt, maar ook voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor gezonde binnenlucht kwaliteit. Met Acoustifit draag je bovendien bij aan brandveilig bouwen, omdat het een brandclassificatie A1 heeft.

Voordelen Knauf Acoustifit

De voordelen van Knauf Acoustifit zijn duidelijk: het is eenvoudig op maat te snijden en biedt een uitstekende geluidsisolatie voor constructies. Bovendien is het onbrandbaar en voldoet het aan de hoogste kwaliteitseisen voor gezonde binnenluchtkwaliteit. Een ander voordeel van Acoustifit is de productie met ECOSE® Technology, waardoor de glaswol prettig te verwerken is zonder jeuk, geur of stof.

Toepassing Knauf Acoustifit

Acoustifit glaswol isolatie is ideaal voor het isoleren van scheidingswanden en plafonds. Het is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en kan worden toegepast bij binnenafbouw, plafonds, voorzetwanden en houtconstructie vloeren.

Knauf Acoustifit is dus een verstandige keuze voor wie op zoek is naar duurzame en hoogwaardige isolatie. De glaswol isolatieplaat draagt niet alleen bij aan comfort en gezonde binnenlucht kwaliteit, maar ook aan geluidsisolatie en brandveiligheid. Bestel Knauf Acoustifit nu en geniet van de voordelen van deze isolatieplaat!

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren