• Ruim assortiment
  • Extra korting voor zakelijke klanten
  • Prijzen incl. BTW
  • Afhalen en bezorgen
Keurmerk Webbshop
iDeal

Naar ons aanbod Mail ons

Purschuim bestellen

Wanneer u PIR isolatieplaten en/of purschuim wenst te bestellen, bent u bij Mulder Bouwmateriaal aan het juiste adres. Wij voorzien iedere klusser, of u nu hobbyist of professional bent, van het benodigde bouwmateriaal. Hierbij kunnen we u ervan verzekeren dat we uitsluitend werken A-kwaliteit bouwmaterialen, uitsluitend afkomstig van de grootste bouwimporteurs. Door vandaag nog een product uit ons uitgebreide aanbod te bestellen, zoals PIR platen of purschuim, heeft u het product morgen al in huis! Dat is de service waar u van op aan kunt bij Mulder Bouwmateriaal.

Purschuim: te bestellen voor verschillende doeleinden

Purschuim is hét product waarmee u eenvoudig voegen, scheuren en naden kunt dichten, vullen en isoleren. Het is geschikt om op allerlei verschillende materialen aan te brengen, zoals steen, hout, beton, kunststof, glas en metaal. Door purschuim te bestellen en te gebruiken voor het dichten van naden, kunnen warmteverlies en tocht worden voorkomen. Dit zijn echter niet de enige doeleinden waarvoor purschuim wordt gebruikt. Zo is het ook een goed idee om purschuim te bestellen indien u geluidsoverlast of vocht wilt tegengaan.

Vele voordelen wanneer u PIR platen besluit te bestellen

Zo zijn PIR isolatieplaten breed toepasbaar en daardoor prima geschikt om bijvoorbeeld een plat dak of spouwmuur mee te isoleren. Dankzij de uitstekende thermische eigenschappen van PIR, isoleren deze platen beter dan vele andere isolatieproducten, zelfs wanneer er slechts een erg dunne PIR-plaat wordt gebruikt. Dit zijn echter niet de enige voordelen waar u van profiteert wanneer u besluit PIR platen te bestellen. Zo zijn enkele andere redenen om over te gaan tot het bestellen van PIR platen:

  • Het materiaal kan prima in vochtige condities worden gebruikt, want het neemt geen vocht op;
  • Het materiaal is licht en gemakkelijk te verwerken;
  • PIR heeft goede brandvertragende eigenschappen.

U kunt de door u gewenste isolatiematerialen, zoals PIR en purschuim, eenvoudig bestellen via onze webshop. Vervolgens bezorgen wij uw bestelling al binnen één dag op het door u gewenste adres óf kunt u het, indien gewenst, bij ons komen afhalen. Wilt u meer informatie over onze producten of de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan even contact met ons op via 085 - 0220160. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren