Ruim assortiment
Altijd scherp geprijsd
Snelle levering aan huis
Eenvoudig en veilig betalen
Keurmerk Webbshop
iDeal

Naar ons aanbod

Rockwool isolatie

Rockwool materiaal voor de isolatie van uw huis, kunt u eenvoudig bestellen via de webshop van Mulder Bouwmateriaal. Wij zijn dé leverancier voor iedereen die houdt van klussen; of u nu hobbyist of professional bent. Zo leveren wij producten voor kleine bouwprojecten die u eenvoudig thuis uitvoert, maar ook grotere bouwprojecten. Hierbij kunt u rekenen op producten van de allerbeste kwaliteit. Wij werken immers uitsluitend samen met betrouwbare importeurs.

Vele redenen om Rockwool isolatie materiaal te bestellen

Het hoofddoel van Rockwool als isolatie, is natuurlijk het tegengaan van warmteverlies. Dit is echter niet het enige voordeel dat het gebruik van Rockwool biedt. Er zijn dan ook vele redenen waarom het een goed idee is om Rockwool te bestellen en te gebruiken voor de isolatie van uw woning, zoals:

  • Het is geen voedingsbodem voor bacteriën en schimmels;
  • Rockwool is ongevoelig voor veroudering;
  • Het materiaal is vormvast;
  • De waterafstotende werking;
  • Rockwool is erg duurzaam.

Kiest u er ook voor om uw huis te gaan isoleren met dit veelzijdige product? U kunt verschillende soorten Rockwool gemakkelijk bestellen via de webshop van Mulder Bouwmateriaal. U kunt hierbij eenvoudig en veilig betalen, bijvoorbeeld door gebruik van iDEAL. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, bezorgen wij uw producten al binnen één werkdag op het door u gewenste adres en kunt u direct beginnen met isoleren! Heeft u misschien nog vragen over één van onze producten of wenst u begeleiding te hebben met het uitkiezen van de beste soort Rockwool voor u toepassing? Bel dan even naar 085 - 0220160. Wij staan klaar om u te helpen!

Foto-tabel Lijst

Naam Prijs

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2