Naar ons aanbod Mail ons

Metalstud

 

Als je op zoek bent naar een alternatief voor houten stijlen, dan is metalstud een uitstekende optie. Metalstud is een stalen profiel dat steeds populairder wordt in de bouwsector en wordt gebruikt als alternatief voor houten stijlen bij wand- en plafondconstructies. Het is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes, en kan gemakkelijk op maat worden gemaakt.

Voordelen van metalstud

Metalstud biedt verschillende voordelen ten opzichte van houten stijlen. Zo is het lichter en sterker dan hout, wat zorgt voor minder beschadiging tijdens transport en montage. Ook is metalstud brandveiliger dan hout, waardoor het een veiligere keuze is voor in de buurt van elektriciteitskabels. Daarnaast is het bestand tegen vocht en schimmels, wat de levensduur van de constructie verlengt.

Metalstud wand

Metalstud wanden zijn een populaire toepassing van metalstud in de bouwsector. Deze wanden zijn ideaal voor het creëren van scheidingswanden in kantoren, winkels en woningen. Het metalen profiel is gemakkelijk te hanteren en biedt een hoge mate van stabiliteit en geluidsisolatie. Bovendien kunnen metalstud wanden snel en efficiënt worden geïnstalleerd, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke of permanente scheidingswand, metalstud wanden bieden een flexibele en duurzame oplossing.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren