Ruim assortiment
Altijd scherp geprijsd
Snelle levering aan huis
Eenvoudig en veilig betalen
Keurmerk Webbshop
iDeal

Naar ons aanbod

Betonplex platen

Betonplex platen bestaan uit meerdere lagen hardhout waarop een epoxy toplaag is aangebracht. Deze toplaag geeft een harde en waterdichte afwerking aan het hout, wat daardoor geen nabehandeling nodig heeft. Deze hardhouten platen, die zelfs als alternatief voor beton kunnen dienen, kunt u eenvoudig online bestellen via de webshop van Mulder Bouwmateriaal. Wij zijn dan ook dé specialist op het gebied van bouwmateriaal, voor zowel de klussende hobbyist als de professional. Zo vindt u bij ons een ruim assortiment aan allerlei soorten bouwmateriaal tegen de scherpste prijzen, zo ook betonplex platen.

Betonplex platen: voor wanneer uw materiaal tegen een stootje moet kunnen

Doorgaans worden de betonplex platen, die u in onze webshop online kunt bestellen, gebruikt als bekisting van beton. Dit materiaal is echter erg veelzijdig en zo ook te gebruiken voor diverse andere toepassingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het afwerken van opbergruimten, aanhangwagens, glijbanen en de bekleding van vloeren en wanden in bedrijfsauto’s. Hierbij vindt u in ons assortiment verschillende uitvoeringen van betonplex platen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen of de platen glad moeten zijn of dat ze moeten zijn voorzien van een antislip laag.

Plaats direct uw bestelling

Gaat u binnenkort beton storten, dan kunt u de betonplex platen hiervoor eenvoudig online bestellen bij Mulder Bouwmateriaal. Dit geldt vanzelfsprekend ook wanneer u de betontriplex voor nadere toepassingen wilt gaan gebruiken. U plaatst simpelweg een bestelling, betaalt door middel van één van onze veilige methoden en binnen een dag wordt uw bestelling al op het door u gewenste adres bezorgd. Wilt u voordat u de betontriplex platen online gaat bestellen eerst wat meer weten over het product en de toepassingen ervan? Bel dan even naar 085 - 0220160. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Foto-tabel Lijst

Naam Prijs

4 artikel(en)

4 artikel(en)