Ruim assortiment
Altijd scherp geprijsd
Snelle levering aan huis
Eenvoudig en veilig betalen
Keurmerk Webbshop
iDeal

Naar ons aanbod

Dakplaten Culemborg

Goede dakplaten vormen de basis voor uw project in Culemborg. Letterlijk! Dakplaten dienen als ondergrond voor de aanleg van een nieuw pannendak. Deze dakplaten zijn in verschillende uitvoeringen en in verschillende diktes verkrijgbaar. Bekijk de mogelijkheden, bestel direct online in de webshop, of bel ons bij vragen over de juiste dakplaten voor uw project in Culemborg.

Betaalbare dakplaten voor uw project in Culemborg

Een van de grootste voordelen van de dakplaten die u bij Mulder Bouwmateriaal koopt, is dat u hiermee betaalbare materialen koopt voor de aanleg of renovatie van uw dak in Culemborg. Er zijn nog meer voordelen. Zo zijn de platen watervast verlijmd. Dat betekent dat ze ook geschikt zijn om buiten te gebruiken. Over voordelig gesproken! Door het tong en groef ontwerp zijn de dakplaten bovendien makkelijk in elkaar te schuiven en dat scheelt een hoop tijd!

Snel geleverd

Bestelt u voor meer dan 200 euro, dan bezorgen wij de dakplaten op het adres van uw keuze in Culemborg. En omdat de dakplaten vanuit voorraad worden geleverd heeft u uw bestelling vaak binnen één werkdag al in huis. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook op afspraak ophalen bij onze locatie in Heteren. Bel wel van tevoren om een tijdstip af te spreken met telefoonnummer 085 - 0220160

Foto-tabel Lijst

Naam Prijs

4 artikel(en)

4 artikel(en)