Ruim assortiment
Altijd scherp geprijsd
Snelle levering aan huis
Eenvoudig en veilig betalen
Keurmerk Webbshop
iDeal

Naar ons aanbod

Dakplaten prijs

Dakplaten kopen voor een aantrekkelijke prijs, dat doet u natuurlijk bij Mulder Bouwmateriaal. Al onze bouwmaterialen zijn scherp geprijsd en omdat wij alleen bij grote, berouwbare importeurs inkopen, zijn alle materialen van A-kwaliteit. Dat zijn dakplaten van topkwaliteit voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Bestel vandaag nog!

Dakplaten kopen: wat bepaalt de prijs?

De dakplaten die u bij Mulder Bouwmateriaal kunt kopen worden ook wel underlayment genoemd. Waarom? Omdat er meestal een tweede laag, vaak een pannendak, overheen wordt gelegd. Het voordeel van deze dakplaten is simpel: de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Maar er zit wel verschil in kwaliteit, en dus in prijs, tussen verschillende underlayment dakplaten. Een van de meest belangrijke factoren is de oorsprong van het hout. Vuren wordt gezien als een van de beste houtsoorten omdat het weinig noesten heeft. Welke soort het beste bij uw project past leggen we u graag uit.

Eenvoudig bestellen én betalen

Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt, dan doorloopt u snel het bestelproces. Bestellen kan via de webshop, of u stuurt een email naar info@mulder-bouwmateriaal.nl. Afrekenen kan op drie manieren:

  • Direct betalen via iDEAL
  • Vooraf betalen
  • Betalen bij het afhalen van uw bestelling, hiervoor moet u wel een account aanmaken via de webshop
  • Betalen bij bezorgen, contant, alleen met biljetten kleiner dan €200,-, of pinnen bij de chauffeur

Met Mulder Bouwmateriaal wordt uw project net weer wat makkelijker.

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

Laat het vooral weten als we nog iets voor u kunnen doen. Afhankelijk van uw verzoek zetten wij alles op alles om aan uw wensen tegemoet te komen. U bereikt ons via telefoonnummer 085 - 0220160.

Foto-tabel Lijst

Naam Prijs

4 artikel(en)

4 artikel(en)