Ruim assortiment
Altijd scherp geprijsd
Snelle levering aan huis
Eenvoudig en veilig betalen
Keurmerk Webbshop
iDeal

Naar ons aanbod

Dakplaten Veenendaal

Dakplaten nodig voor uw project in Veenendaal of Ede? Kies dan voor de beste platen die de markt te bieden heeft bij Mulder Bouwmateriaal. Bij houten dakplaten zijn er een aantal factoren die de kwaliteit bepalen. We leggen u graag uit hoe u de beste dakplaten bestelt voor uw project in Ede of Veenendaal.

Waar u op let bij het bestellen van dakplaten in Veenendaal

Mulder Bouwmateriaal biedt u verschillende soorten dakplaten vanuit onze vestiging in Heteren, op slechts een paar kilometer van Ede en Veenendaal. Let bij het bestellen op de volgende zaken:

  • De dikte van de plaat. Een dikkere plaat heeft een hogere isolatiewaarde. En bovendien minimale werking, het krimpen en uitzetten van het materiaal.
  • Noesten. Minder noesten betekend dat de plaat vlakker geschuurd kan worden. Minder tot geen vulmateriaal nodig.

Dat betekent nog niet dat de duurste dakplaten automatisch de beste dakbedekking voor uw project in Ede of Veenendaal vormen. Dat is afhankelijk van de aard van het project. Voor de bouw van een schuur zijn bijvoorbeeld de dunnere Elliotis Pine platen vaak afdoende. Voor grote daken waarbij isolatie een grote rol speelt, zijn dakplaten van Fins Vuren aan te raden.

We helpen u graag bij het maken van uw keuze

Bespaar tijd door de juiste materialen in huis te halen voordat u begint met uw project. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze voor het juiste plaatmateriaal? Bel met een van onze medewerkers via telefoonnummer 085 - 0220160, en ze leggen u graag uit wat de verschillen zijn.

Foto-tabel Lijst

Naam Prijs

4 artikel(en)

4 artikel(en)