Offerte, bestellen, betalen, afhalen en bezorgen

 

Bestellen

U kunt op 4 manieren uw bestelling plaatsen:

  • Webshop: Plaats uw bestelling gemakkelijk via onze webshop.
  • Telefonisch: Plaats uw bestelling via 085 – 0220160
  • Per email: Plaats uw bestelling via info@mulder-bouwmateriaal.nl
  • Op locatie: Bezoek ons op Weerbroek 24 in Heteren
  • Offerte: Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen, waarna wij u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen. Dat kan via alle hierboven genoemde mogelijkheden.

 

Betalen

Betalen op locatie

Bij ons in Heteren kunt u afrekenen met contant of pin. In het geval van contante betaling accepteren wij geen biljetten van 200 en 500 euro.

Betalen bij afhalen

Uw geplaatste bestelling kunt u afhalen nadat u een bevestiging heeft gekregen van Mulder Bouwmateriaal. Betalen bij afhalen kunt u doen met contant of pin. Dit dient wel gekozen te zijn als betaalmethode bij uw bestelling in onze webshop.

Betalen webshop via iDeal

In onze webshop kunt u uw bestelling betalen via IDEAL. Met IDEAL betaalt u vertrouwd, gemakkelijk en veilig uw online aankopen. U kunt in onze webshop ook kiezen voor een andere manier van betalen.

Betalen door vooraf overmaken

U kunt, ongeacht uw bestelmethode, uw bestelling betalen door ‘vooraf overmaken’. Afhankelijk van uw bank, kan het dan 2 tot 3 dagen duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Betalen bij ontvangst

Betaling bij levering van de producten is ook mogelijk. Dit dient u vooraf aan te geven in onze webshop of bij uw telefonische of email bestelling. Helaas kunnen wij geen credit card accepteren. U kunt wel pinnen of contant betalen. In het geval van contante betaling accepteren onze chauffeurs geen biljetten van 200 en 500 euro!

Betalen per factuur

Als zakelijke klant kunt u uw bestelling ook afrekenen per factuur, met een betalingstermijn van 14 dagen, mits akkoord bevonden door onze credit check. Om van deze betaalmogelijkheid gebruik te maken dient u een account te registreren en in te loggen op onze webshop.

 

Afhalen

U kunt uw bestelling afhalen op een afgesproken tijdstip, nadat u een bevestiging heeft ontvangen van Mulder Bouwmateriaal. Voor betalingsmogelijkheden zie hierboven.

 

Bezorgen

Ongeacht uw gekozen bestelwijze, kunt u uw bestelling laten bezorgen, mits deze voldoet aan onderstaande voorwaarden.

Bezorglocaties

Wij bezorgen door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Let op! Wij bieden dus geen bezorging aan buiten Nederland.

Bezorgdagen

Maandag t/m Vrijdag

Tarieven

Voor onze bezorging hanteren wij bezorgtarieven op basis van de afstand van onze locatie volgens Google maps snelste route, Weerbroek 24, 6666 MN Heteren, tot de bezorglocatie.

  • Voor levering tot 50 km hanteren wij een tarief van €35,-.
  • Voor levering vanaf 50 km tot 100km hanteren wij een tarief van €70,-.
  • Voor levering vanaf 100 km hanteren wij een tarief van €250,-. Voor bezorging vanaf 100km bieden we de mogelijkheid om een maatwerk offerte aan te vragen voor uw bezorgkosten.
  • Bestellingen vanaf € 1000,- excl. BTW geven wij €35,- korting op de bezorgkosten.

Assistentie

Wij lossen naast de auto en er moet iemand aanwezig zijn om de chauffeur te helpen met lossen.

Levertijden

Wij nemen contact met u op voor een leveringsafspraak. De gemiddelde levertijd bedraagt 1-3 werkdagen.

 

Vragen

Mocht u vragen hebben over onze bestel- en leverprocedure, neem dan contact op met onze klantenservice via 085 – 0220160 of via info@mulder-bouwmateriaal.nl  

 

Retourneren

Lees hier meer over onze voorwaarden om materialen te retourneren.