Retourneren

Algemeen

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden/brengen. Dit geldt voor de gehele bestelling, met uitzondering van artikelen die beschadigd zijn bevonden op het moment van leveren. Beschadigde artikelen worden geretourneerd en alsnog na geleverd. Artikelen waarvan er teveel zijn besteld, worden niet kosteloos opgehaald. Hier betaalt u zowel 10% retourkosten, plus transportkosten inclusief 21% BTW. Wanneer u zelf naar Mulder Bouwmateriaal gaat, worden er alleen 10% retourkosten in rekening gebracht. 

Zolang de wagen voor de deur staat tijdens het lossen, mag u alles met betrekking tot uw order, na overleg met de klantenservice, meegeven. Als u laat retourneren, dan moet u indien mogelijk de verpakking net zo aanbieden zoals u deze heeft ontvangen. Indien de verpakking niet keurig is verpakt, laat de transporteur het pakket staan en worden de standaard transportkosten in rekening gebracht. Producten en artikelen die speciaal in uw opdracht zijn vervaardigd en voldoen aan de specificaties door u opgegeven, worden niet geretourneerd. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Met aftrek van transportkosten die u moet betalen voor een retourzending inclusief 21% BTW. 

My groupmates are going to buy disseration at this resource. I also think about it as if I buy dissertation I will save a lot of time and get an excellent text. To my mind, it's the best way to complete this difficult task with hard effort.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar belang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. de terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Retour van pallets en materialen

Bepaalde producten worden geleverd op een grote pallet. Hierover wordt statiegeld berekend.

 

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per email, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantencontact zullen uw klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Mulder Bouwmateriaal bij is aangesloten.


Contact met Mulder Bouwmateriaal

Mulder Bouwmateriaal

Weerbroek 24

6666 MN Heteren

Telefoon  085 0220160

Email info@mulder-bouwmateriaal.nl