Over Mulder Bouwmateriaal

 

Mulder Bouwmateriaal: compleet assortiment bouwmaterialen 

Mulder Bouwmateriaal is sinds 2007 gevestigd in Heteren. Al jarenlang zijn wij een betrouwbare groothandel met een breed assortiment bouwmateriaal, dat bestaat uit A-kwaliteit producten. Door de samenwerking met grote bouwimporteurs kunnen wij onze producten aanbieden tegen scherpe prijzen.

Everyone knows that students spend a lot of time doing their homework. I prefer to go to https://writemyassignmentuk.org/ to save my time and get all my tasks done. I believe that social activity is also important, as well as studying.

 

Klanten krijgen bij Mulder voordeel!

Van hobbyist tot klusbedrijf tot aannemer. Bij ons vindt u wat u nodig heeft aan bouwmateriaal. Voor uw grote en uw kleine projecten staat Mulder Bouwmateriaal graag voor u klaar! Wij waarderen al onze klanten, maar geregistreerde klanten hebben bij ons een streepje voor. Voor zakelijk klanten hanteren wij een korting van 5% en voor particuliere klanten hanteren wij loyaliteitsvoordeel. Profiteer nu maximaal van uw voordeel en registreer u als klant.

 

Productcategorieën, acties, tweede keus

Wij hebben onze producten gegroepeerd in handige categorieën. Maar u kunt ook de zoekfunctie gebruiken voor het zoeken van een specifiek product of een productgroep. Op onze pagina ‘acties’ vindt u onze extra scherpe aanbiedingen. U kunt uw product(en) direct toevoegen aan uw winkelmandje. Producten met een beschadiging vindt u op onze pagina ‘tweedekeus’ tegen een speciaal tarief, die u niet online kunt bestellen.

 

Offerte en bestellen

Voor onze klanten bieden wij diverse on- en offline opties om uw producten bij ons te kopen. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen, waarna wij u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toe sturen. Betalen kan bij Mulder ook op diverse manieren. Bekijk hier de opties.

 

Afhalen of bezorgen

U kunt uw bestelling afhalen in Heteren of kiezen voor bezorging. Wij zorgen voor een snelle en correcte levering op een door u gewenste locatie. Bekijk hier de voorwaarden en tarieven voor afhalen en bezorgen.

 

On- en Offline tools en advies

In Heteren geven wij u graag persoonlijk advies. Om het u ook online makkelijk te maken, hebben we online tools ontwikkeld die u helpen met het samenstellen van uw materialen. Zo hebben we een ‘checklist Overkapping’ en een ‘mandje Schutting’ ontwikkeld.

 

U vindt onze prijzen zowel exclusief als inclusief 21% BTW.

Tot ziens in Heteren of bij Mulder online!