Plinten

Plinten dienen als bescherming voor het uiteinde van zowel de vloer als de wand én maken je kamer tot een mooi geheel. Bij Mulder kunt u kiezen uit MDF, Meranti of Vuren plinten in verschillende maten. De wit gegronde plinten zijn direct gebruiksklaar te lakken of te schilderen in een andere kleur. Er is dus geen voorbehandeling nodig. Onze plinten zijn in extra lange lengtes verkrijgbaar. Naast plinten, verkopen wij ook neuslatten, koplatten en glaslatten.

Koplatten

Koplatten, ook wel sierlijst, deurlijst of raamlijst genoemd, zijn in diverse maten en uitvoeringen verkrijgbaar bij Mulder. Ook in extra lange lengtes. Koplatten worden gebruikt voor de afwerking bij kozijnen, deuren en wanden. U kunt de koplat aan de ondergrond bevestigen met montagekit. Onze koplatten zijn in extra lange lengtes verkrijgbaar. Naast koplatten, verkopen wij ook plinten, neuslatten en glaslatten.

Neuslatten

Neuslatten, ofwel dorpelbeschermers, bieden optimale bescherming aan onderliggend hout van kozijnen. Daarnaast is het een duurzame afwerking, toepasbaar bij zowel nieuwbouw als bij onderhoud. Voor optimale ventilatie plaatst u aan de onderzijde van de neuslat afstandsblokjes. De neuslat moet vijf millimeter over de onderdorpel vallen. Neuslatten, zijn bij Mulder verkrijgbaar in hout, in diverse maten en in extra lange lengtes. Naast neuslatten, verkopen wij ook plinten, koplatten en glaslatten.

Glaslatten

Glaslatten zorgen ervoor dat glas wordt klem gezet in het kozijn van een raam of een deur. Standaard glaslatten plaats je aan de bovenkant en zijkanten van een raam. Je kunt bij ons kiezen tussen schuine en rechte latten, ventilerende of isolerende glaslatten en glaslatten met sponning. Bij Mulder vindt u glaslatten in diverse maten en uitvoeringen, ook in extra lange lengtes. Naast glaslatten, verkopen wij ook plinten, koplatten en neuslatten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 90

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 90

per pagina
Van hoog naar laag sorteren