• Ruim assortiment
  • Extra korting voor zakelijke klanten
  • Prijzen incl. BTW
  • Afhalen en bezorgen
Keurmerk Webbshop
iDeal

Naar ons aanbod Mail ons

Triplex bestellen

Wanneer u triplex of multiplex plaatmateriaal wenst te bestellen, doet u dat natuurlijk bij een betrouwbare leverancier als Mulder Bouwmateriaal. Bij ons bent u namelijk verzekerd van bouwmaterialen van A-kwaliteit. Hierdoor zijn deze producten perfect geschikt voor professioneel gebruik, maar ook voor doe-het-zelvers.

Triplex of multiplex plaatmateriaal bestellen voor een tal van gebruiksdoeleinden

Triplex en multiplex bestaan uit drie of meer lagen fineerhout die kruislings op elkaar zijn gelijmd. Dit haaks op elkaar lijmen is niet voor niets gedaan. Het geeft de plaat namelijk stabiliteit én vermijdt dat deze kromtrekt. Zowel triplex als multiplex plaatmateriaal kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij aan dakconstructies maar ook decoratieve doeleinden, zoals in de keuken of zelfs in de luxe jachtbouw. Binnen het assortiment van Mulder Bouwmateriaal vindt u zowel triplex (bestaande uit drie lagen) als multiplex (bestaande uit meer dan drie lagen) in verschillende kleuren en afwerkingen. Hierdoor vindt u gegarandeerd een geschikte kleur en uitvoering die passend is voor uw bouwproject.

Bestel uw multiplex of triplex platen eenvoudig via onze webshop

U kunt multiplex en triplex plaatmateriaal eenvoudig bestellen via de webshop van Mulder Bouwmateriaal. Alles wat u te doen staat is het door u gewenste product te selecteren, in uw winkelmand te plaatsen en af te rekenen middels een veilige methode, zoals iDEAL. Vervolgens wordt het product al binnen één dag op het door u gekozen adres afgeleverd. Wenst u meer informatie te hebben over onze producten? Of wilt u misschien begeleiding bij het uitkiezen van het voor u meest geschikte product? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 085 - 0220160. Wij helpen u graag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren