• Ruim assortiment
  • Extra korting voor zakelijke klanten
  • Prijzen incl. BTW
  • Afhalen en bezorgen
Keurmerk Webbshop
iDeal

Een stevig skelet voor uw nieuwbouwhuis, kies voor OSB en underlayment

Door materialen als OSB en underlayment met elkaar te combineren, zorgt u voor een stevige basis van uw nieuwbouwhuis. Zo is OSB perfect voor het algemene skelet, terwijl underlayment als ideale basis dient voor uw dak. Beide materialen, evenals andere materialen die onmisbaar zijn in de bouw, vindt u in de webshop van Mulder Bouwmateriaal. U profiteert bij ons dan ook van een uitgebreid assortiment dat ook nog eens erg scherp geprijsd is.

Persoonlijk advies

Bent u bezig aan een nieuwbouwproject, bijvoorbeeld de bouw van uw eigen huis? Dan is het belangrijk hier de juiste materialen voor te gebruiken. Deze vindt u natuurlijk bij een gespecialiseerde groothandel, zoals Mulder Bouwmateriaal. U kunt al onze materialen eenvoudig bestellen via onze webshop. De volgende werkdag worden deze zelfs al bij u geleverd. Heeft u veel (verschillende) materialen nodig, vraag dan een offerte aan! Wij begrijpen dat het lastig kan zijn een keuze te maken uit de verschillende materialen of om in te schatten hoeveel u nodig heeft. Daarom staan wij altijd klaar voor persoonlijk advies. Hiervoor kunt u bellen naar 085 - 0220160. U kunt ons elke werkdag bereiken.

Naar ons aanbod Mail ons

OSB underlayment

Net zoals OSB wordt underlayment gebruikt als constructiemateriaal voor bijvoorbeeld de woningbouw. Zo wordt underlayment, evenals OSB ook wel constructieplaat genoemd. Toch zit er ook een verschil tussen beide materialen. Underlayment bestaat namelijk uit verschillende lagen die vochtvast zijn verlijmd. Dit maakt underlayment geschikter dan OSB voor toepassing in zaken als vloeren en daken. De underlayment die we bij Mulder Bouwmateriaal verkopen is dan ook voornamelijk geschikt om te gebruiken als basis voor het dak van uw huis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren