• Ruim assortiment
  • Extra korting voor zakelijke klanten
  • Prijzen incl. BTW
  • Afhalen en bezorgen
Keurmerk Webbshop
iDeal

Mulder Bouwmateriaal: gipsplaten en bijbehorende materialen bestellen

Er bestaat een grote kans dat u tijdens een verbouwing met gipsplaten gaat werken; of u nu een scheidingswand plaatst of een plafondplaat op een plafond vervangt. Een gipsplaat is eenvoudig te verwerken en geeft bovendien een optimaal eindresultaat. Voordat u gipsplaten of andere gips producten gaat bestellen, denkt u na over het gebruiksdoel. De ene gipsplaat is namelijk de ander niet. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit buigbare gipsplaten, brandwerende gipsplaten, waterbestendige gisplaten of extra sterke gipsplaten. Bij Mulder Bouwmateriaal kunt u het gips bestellen dat u nodig heeft.

Deskundig advies van de specialist

Weet u niet exact welke gipsplaten u moet bestellen voor die ene scheidingswand die u wilt plaatsen? Of weet u niet welk type gipsplaatschroeven of lijm geschikt is voor uw project? Wilt u weten welk gips geschikt is voor een vochtige ruimte? Of wilt u op een andere manier gebruik maken van de deskundigheid van Mulder Bouwmateriaal? Voel u vrij om contact met ons op te nemen, want wij staan u graag te woord.

Onze webshop wacht op u

Na het maken van een weloverwogen keuze, kunt u uw gipsplaten en gips toebehoren in de webshop van Mulder Bouwmateriaal bestellen. Binnen enkele klikken is uw winkelmandje gevuld en rekent u op veilige wijze af. Wij zorgen vervolgens voor een correcte en snelle levering op de gewenste locatie. Bij vragen of voor meer informatie belt u naar 085 - 0220160. Onze webshop wacht al op u!

Naar ons aanbod Mail ons

Gipsplaten bestellen

Wilt u gipsplaten of gips toebehoren bestellen? Dan bestelt u bij Mulder Bouwmateriaal, dé leverancier als het aankomt op bouwmaterialen. Wij bieden zowel de klussende hobbyist als de professional een gevarieerd assortiment aan gipsplaten voor diverse toepassingen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle andere benodigdheden rondom verbouwingen, nieuwbouw of andere grote en kleine projecten. En dat alles voor een zo scherp mogelijke prijs!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren