Fermacell

Universele toepassing

Terwijl bij conventionele gipsplaten verschillende productvarianten nodig zijn voor verschillende toepassingen, zijn Fermacell gipsvezelplaten net zo geschikt voor wand- als voor plafondconstructies. Ze kunnen universeel worden gebruikt als brandwerende, geluidsisolerende en vochtbestendige constructieplaten. Alle Fermacell platen zijn gemaakt van gipsvezel. In vergelijking met een gewone gipsplaat is de Fermacell plaat aanzienlijk sterker en heeft het een harder oppervlak, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de constructie.

Brandwerendheid

Een van de belangrijkste voordelen van Fermacell platen is de uitstekende brandwerendheid. Door de samenstelling en dichtheid van het materiaal biedt het een effectieve bescherming tegen brand en draagt het bij aan de algehele brandveiligheid van gebouwen.

Geluidsisolatie

Naast brandwerendheid, hebben Fermacell platen ook goede geluidsisolerende eigenschappen. Het materiaal absorbeert geluid en vermindert de geluidsoverdracht tussen verschillende ruimtes. Dit maakt Fermacell platen ideaal voor gebruik in woningen, kantoren en andere gebouwen waar geluidscontrole belangrijk is.

Vochtbestendigheid

Een belangrijk aspect van Fermacell platen is de goede vochtbestendigheid die het biedt, vooral in vochtige omgevingen zoals badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes. Hoewel Fermacell gipsvezelplaten over het algemeen beter bestand zijn tegen vocht dan traditionele gipsplaten, is het belangrijk om op te merken dat ze nog steeds niet bedoeld zijn voor directe blootstelling aan water.

Voeglijm

Fermacell voeglijm is een speciaal ontwikkelde lijm die wordt gebruikt voor het vullen van de naden tussen Fermacell gipsvezelplaten. Deze voeglijm speelt een essentiële rol bij het creëren van naadloze en stevige oppervlakken bij de installatie van gipsvezelplaten. Het gebruik van deze voeglijm zorgt voor een sterke en duurzame constructie.

Fermacell gipsvezelplaten zijn een veelzijdige en betrouwbare keuze voor diverse bouwtoepassingen. Fermacell biedt duurzame en effectieve oplossingen en draagt bij aan de sterkte en duurzaamheid van de constructie, waardoor jij een kwalitatief hoogwaardig eindproduct hebt. Binnen het assortiment van Mulder Bouwmateriaal vindt u gipsplaten, voeglijm, schroeven en egalisatie korrels.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren