Naar ons aanbod Mail ons

Betonplex

Mulder Bouwmateriaal levert verschillende uitvoeringen van betonplex platen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen of de platen glad moeten zijn of dat ze moeten zijn voorzien van een antislip laag. Ook zijn er verschillende diktes en afmetingen beschikbaar, zodat u altijd een geschikte betonplex plaat vindt voor uw project.

Wat is betonplex?

Betonplex platen zijn opgebouwd uit meerdere lagen hardhout waarop een epoxy toplaag is aangebracht. Deze toplaag geeft een harde en waterdichte afwerking aan het hout, wat daardoor geen nabehandeling nodig heeft. Betonplex kan doorgaans worden toegepast als bekisting voor beton, maar kunnen ook gebruikt worden voor andere toepassingen. Door de sterke en duurzame eigenschappen van het materiaal is het uitermate geschikt voor deze toepassing. Daarnaast kunnen betonplex platen gebruikt worden voor andere toepassingen, zoals de afwerking van opbergruimten, aanhangwagens, glijbanen en de bekleding van vloeren en wanden in bedrijfsauto’s.

Voordelen van betonplex

Betonplex heeft verschillende voordelen. Zo zijn betonplex platen sterk en duurzaam, waardoor ze tegen een stootje kunnen en lang meegaan. De toplaag zorgt bovendien voor een harde en waterdichte afwerking, wat betekent dat het hout geen nabehandeling nodig heeft. Daarnaast zijn betonplex platen relatief voordelig in vergelijking met andere materialen.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren