Naar ons aanbod Mail ons

Kozijnhout & raamhout

 

Als u op zoek bent naar duurzame, stijlvolle en energiebesparende kozijnen en raamhout, dan zijn houten kozijnen en raamhout van Mulder een uitstekende keuze.

Duurzaam en goedkoop

Mulder kiest voor houten kozijnen en raamhout. Houten kozijnen en raamhout zijn duurzaam en gaan lang mee, wat ze een slimme investering maakt. Bovendien zijn ze qua levensduur goedkoper dan kunststof kozijnen. Hout is een natuurlijk materiaal dat zich gemakkelijk laat aanpassen aan de kleur van uw interieur, wat voor een harmonieus geheel zorgt. 

Voordelen

Een groot voordeel van houten kozijnen en raamhout is dat ze eenvoudig passend te maken zijn. Dit maakt reparatie-, renovatie- en herstelwerkzaamheden veel makkelijker uit te voeren. Houten kozijnen hebben daarnaast een hogere isolatiewaarde dan kunststof en aluminium kozijnen, wat zorgt voor een besparing op energiekosten en minder warmteverlies. Dit maakt houten kozijnen en raamhout niet alleen duurzaam, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Naast kozijn- en raamhout levert Mulder ook glaslatten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren