Ruim assortiment
Extra korting voor zakelijke klanten
Prijzen incl. BTW
Afhalen en bezorgen
Keurmerk Webbshop
iDeal

Naar ons aanbod Mail ons

Vurenhout balken kopen 

Wilt u vurenhout balken kopen? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van Mulder Bouwmateriaal. Wij hebben een groot en veelzijdig assortiment in A-kwaliteit bouwmaterialen voor zowel de hobbyist als de professional. Dankzij een nauwe samenwerking met de grootste bouwimporteurs, bieden wij onze producten tegen scherpe prijzen aan. Dit is echter niet het enige dat u van ons kunt verwachten, want wij zorgen voor een snelle levering en voorzien u van persoonlijk advies. Bent u de volgende die wij van dienst mogen zijn?

Vurenhout balken kopen doet u bij de specialist

Wilt u houten balken bestellen, maar heeft u weinig tijd om iedere bouwspecialist langs te gaan, op zoek naar het perfecte hout? Dat is tegenwoordig geen probleem meer. Vanuit uw luie stoel, of vanaf de bouwplaats, kunt u in de webshop van Mulder Bouwmateriaal eenvoudig balkhout kopen. Een ander voordeel van de specialist is dat uw bouwmaterialen op een door u gekozen locatie worden bezorgd. Dit kan uw woning zijn, maar ook de bouwplaats waar u aan het werk bent. De veelzijdige collectie van balkhout bestaat enkel uit A-kwaliteit hout, wat inhoudt dat u gegarandeerd kwaliteit geleverd krijgt. Door het ruime assortiment kan het lastig zijn om de juiste houten balken te bestellen. Dan schakelt u de deskundigheid van de medewerkers van Mulder Bouwmateriaal in. U wilt immers wel het juiste balkhout kopen, voor het juiste gebruiksdoel.

Houten balken bestellen in de webshop van Mulder Bouwmateriaal

Ga vandaag nog de houten balken bestellen die voldoen aan uw verwachtingen. Binnen enkele muisklikken is uw bestelling voltooid en vervolgens zorgen wij voor een snelle en correcte levering. Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van de deskundigheid van Mulder Bouwmateriaal? Bel dan naar 085 - 0220160. Wij staan u graag te woord.

Foto-tabel Lijst

Naam Prijs

1-12 of 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-12 of 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Bij de meest gangbare maten ook lengtes verkrijgbaar die niet in de keuze menu staan, voor andere lengtes kunt u vragen bij offerte aanvragen!