Ruim assortiment
Extra korting voor zakelijke klanten
Prijzen incl. BTW
Afhalen en bezorgen
Keurmerk Webbshop
iDeal

Naar ons aanbod

Betonplaten in Apeldoorn

Dakplaten voor de renovatie van uw huis, of bij de bouw van een schuur of garage, bestelt u makkelijk en veilig via Mulder Bouwmateriaal. Dakplaten zijn te bestellen in verschillende soorten hout en worden snel bij u in Apeldoorn afgeleverd. Kijk op de website voor de juiste platen en bestel direct in onze webshop.

A-kwaliteit dakplaten als basis voor een stevig dak van uw huis in Apeldoorn

Houten dakplaten worden vaak gebruikt als basis voor een pannendak. De kwaliteit van deze platen is van groot belang. Stevige dakplaten voorkomen dat het dak doorzakt, wat tot grote structurele problemen aan uw woning in Apeldoorn kan leiden. Mulder Bouwmateriaal koopt alleen in bij de grootste bouwimporteurs, zodat u altijd bouwmateriaal van A-kwaliteit koopt.

Bestel alle materialen in één keer

Dakplaten bestellen voor uw project in Apeldoorn is één ding, u moet ze ook nog monteren. Daarvoor zijn bevestigingsmaterialen, en wellicht zaken als dakmortel nodig. Voor extra isolatie heeft u onderbedekking nodig. Gelukkig bestelt u al deze materialen, en meer, ook bij Mulder Bouwmateriaal. Alles onder één dak, dat is pas makkelijk!

Hulp nodig bij bestellen?

Het bouwen, of verbouwen van een dak, is een flinke klus. Maar u weet dat goed materiaal het halve werk is. Wilt u weten of de materialen die u bestelt afdoende zijn voor uw project? Vraag het onze medewerkers door te bellen met 085 - 0220160

Foto-tabel Lijst

Naam Prijs

6 artikel(en)

6 artikel(en)